Museum S.M.A.K en meer - Reisverslag uit Gent, België van Chantal Smits - WaarBenJij.nu Museum S.M.A.K en meer - Reisverslag uit Gent, België van Chantal Smits - WaarBenJij.nu

Museum S.M.A.K en meer

Door: Chantal

Blijf op de hoogte en volg Chantal

11 Februari 2007 | België, Gent

Allo Allo,

Na vrijdagavond in bad te zijn geweest (dat kan allemaal want het is ook mijn appartement) wilde ik op tijd gaan slapen. Saai maar een mens kan niet altijd avonturier zijn.
Daar dachten de buren anders over (café de kuip van Gent). Zij vonden het nodig om de muziek zo hard te zetten dat mijn buik met de bas meetrilde. Uiteindelijk hielden ze op...

Zaterdagochtend een vruchtenbol gehaald bij de bakker. (Althans ik heb het die naam gegeven maar zo te zien aan de glimlach van de bakker heet het anders.) Hij kent mij al (kom er nu al zes dagen een vruchtenbol halen)en maakt al grapjes over mijn voorkeur in zijn bakkerij.

Na het verorberen van het 1 en ander naar het museum voor actuele kunst geweest of wel S.M.A.K . Bij het loket vroegen ze of ik een volwassen persoon was...tja wat ga je daar op antwoorden?
Het museum was een bijzondere ervaring. Aparte en vooruitstrevende kunst. Ik ben een beetje verliefd geworden op Anton Henning. Niet dat hij de meest mooie beelden en schilderijen maakt maar je kunt er naar blijven kijken zonder dat het saai wordt.

Ik ben al bijna te laat voor een afspraak met een Brugse dame genaamd Tilly. Haar ken ik van een bouwkamp drie jaar terug in Kroatië.

Trouwens als 1 van jullie ooit een Belg wil versieren weet dan dat Belgen subtieler zijn en meer tijd nemen voor dit soort aangelegenheden. Als je elkaar leuk vind dan spreek je (sowieso) af op neutraal terrein. Als het na een afspraakje nog steeds klikt spreek je nog een keer af..etc..Als er dan toch echt sprake is van liefde dan zeg je tegen de betreffende persoon; "ik zie je graag"....MY GOD REALLY!!! Daar lusten de honden geen brood van..Maar wel heel lief!

Tip: van plaats emailtje sturen kunnen jullie hier ook komen wonen...hihi...kleine stap op zich...er is nog wel ruimte in het appartement! Alleen over het nemen van een bad moeten we goede afspraken maken!

Liefs!!!

• 11 Februari 2007 - 10:43

Joanne:

Ha Sjaan banaan! Leuk berichie weer! Vraag me wel af hoe jij weet dat die Belgen zo reageren op versierpogingen?! Ben je ervaringsdeskundige of heb je "van horen zeggen".
    Nou lieve meid, have fun! Hug

• 11 Februari 2007 - 13:21

Agnes:

Ha kind,
    Wel leuk van die versierpoging-etiquettes. Een mens vraagt zich af wie wanneer en hoe (ha ha).
    Moest wel weer lachen.
    xxxxxxxxxxxxx

• 11 Februari 2007 - 15:26

Cathelijn:

Wat leuk Chantal! Eindelijk echte insidersinfo uit vlaanderen! Alhoewel, die insider moet jij nog zien te worden, hihi!
    Ben benieuwd te lezen hoe het je gaat vergaan als aanstaande vlaamse gaai (?!);-)!
    Liefs, Cathelijn

• 12 Februari 2007 - 12:01

Han:

Meid ik ben trots op je,heel leuk stukje .
    En wat beteft die belg dat is uw keus.
    Heel veel succes in Gent.
    Dikke kus je vadertje ut olland.